EFT relatiecoaching

logo-eftJullie relatie wordt, net als elke relatie, uiteindelijk een beetje vanzelfsprekend. Het nieuwe is er vanaf, je hebt het idee dat je elkaar door en door kent. Het leven en de drukte van alledag leiden zo af, dat jullie elkaar stukje bij beetje uit het oog verliezen. Het gewoontepatroon of de sleur heeft jullie relatie ‘overgenomen’.

  • Je voelt je steeds vaker alleen en niet begrepen, er wordt te weinig naar elkaar geluisterd;
  • je bent bang dat jij niet meer de belangrijkste bent in zijn of haar leven, je elkaar kwijt raakt of dat je nooit meer die fijne eerste gevoelens uit de begintijd gaat ervaren;
  • De intimiteit en romantische liefde is ver te zoeken het seksueel contact is een sleur geworden.

EFT relatiecoaching is voor iedereen die weer moeite wil doen om hun relatie te verbeteren en versterken. Misschien zitten jullie in een zware periode. Na de geboorte van kinderen, ander werk, prive omstandigheden of ziekte kan je relatie ook wel een boost gebruiken. Maar het kan ook, dat alles wat vanzelfsprekender wordt en jullie willen stilstand voorkomen.

Hoe gaan we verbetering bereiken?
Eerst kijken we hoe jullie gewoontepatroon is geworden. We gaan op zoek naar pijnplekken van vroeger en proberen deze te helen of omzeilen, zodat je elkaar geen pijn meer hoeft te doen. We gaan vervolgens leren om elkaar te vertellen wat je nodig hebt, wat je verlangens zijn en welke angsten je ervaart in jullie relatie. Vanuit deze emoties leren jullie weer op een andere manier met elkaar te communiceren en er ontstaat een nieuw patroon vanuit positiviteit, waardering en accepteren van elkaar. De liefde kan weer opbloeien, je gezin komt weer in een positieve flow en jullie versterken elkaars kwaliteiten en talenten.

Ook als er kenmerken van autisme, ad(h)d of NLD in jullie gezin voorkomen, is verbetering en versterking van de relatie zeker mogelijk. Je gaat leren de kwaliteiten en positieve kanten van deze diagnoses in te zetten en gebruiken in je (gezins)leven. Je vertelt elkaar wat je nodig hebt, waar je naar verlangt en waar je angsten liggen. Zo kunnen jullie elkaar versterken en rekening houden met elkaars zwakten en tekorten.

Voor meer informatie mail dan naar: linda@stichtinglevendeliefde.nl