Levende Liefde in je Relatie

Heb je het gevoel dat je relatie wel een oppepper kan gebruiken, leven jullie meer langs elkaar heen of lijkt het dat je elkaar niet zo goed meer begrijpt? Zijn er meer conflicten of voel je steeds vaker je alleen in jullie relatie? Ervaar je God niet meer zo verlang je naar meer van Zijn Liefde en Kracht?

Dan willen we je uitnodigen om een vrijblijvend online afspraak te maken via ZOOM om kennis te maken, te bidden en Gods Liefde en Kracht voor jou en jullie relatie en gezin te vragen. Wat wil God voor jou en je relatie (met wie dan ook)? Hoe kan je groeien naar je doel en bestemming voor jezelf en voor je relatie.

We bidden voor wijsheid, het verbreken van verkeerde patronen, nieuwe zegen, kracht en liefde. We luisteren wat Hij te zeggen heeft over de situatie waarin jij en jullie nu zitten.

We bieden een luisterend oor, bidden met je mee en zoeken naar nieuwe kansen, want bij God is er altijd en weg en een oplossing. Wij geloven in en hopen op de mogelijkheden die God geeft aan iedereen die aan Hem vraagt en bidt.

Neem voor deze eerste stap naar herstel van je relatie met God, jezelf, partner, gezin en anderen vrijblijvend contact op via linda@stichtinglevendeliefde.nl voor een online afspraak of stel gerust je vragen.