In 10 stappen naar een Slim Samengesteld Gezin

Geloof in de kracht van God’s liefde en voeg je nieuwe gezin succesvol samen

Wil jij jouw samengesteld gezin slim vormgeven, valkuilen vermijden en proactief uitdagingen aanpakken? Geloof dan in de kracht van Gods liefde voor jullie nieuwe gezin. De 10 stappen die je in dit boek krijgt aangereikt, helpen je hierbij.

Ruim de stenen uit je verleden op. Ga voor herstel, groei en succes. Laat je nieuwe gezin een bron van vreugde, liefde en eenheid zijn. Of je nu begint aan de tweede of vijfde relatie, geloof dat je met de kracht van Gods liefde een succes kunt maken van je nieuwe gezin. Ben je al een samengesteld gezin, evalueer dan hoe de stappen bij jullie zijn verlopen. Gods richtlijnen uit de Bijbel gelden ook nu, voor jouw situatie.

Je krijgt in dit boek veel informatie en je gaat aan de slag met je eigen doelen. Ook lees je praktijkvoorbeelden die Linda in haar samengesteld gezin zelf heeft ervaren. Aan het einde van
stap 10, heb je een eigen Basis Samengesteld Stiefplan voor jezelf en je gezin opgesteld.

Door genade, herstel en hoop voor de toekomst, kun jij uit het verdriet en verlies van het verleden, een succesvol Slim Samengesteld Gezin vormen.

Bestel het boek voor €17,50 (excl. €1,99 verzendkosten) door je naam en adresgegevens te mailen naar Linda@stichtinglevendeliefde.nl. Je ontvangt een betaalverzoek en na betaling krijg je het boek zo snel mogelijk thuis.