Over ons

Wij zijn Gerjo en Linda Pasman. We hebben een samengesteld gezin met acht kinderen tussen de 19 en 34 jaar, waarvan de jongste twee nog bij ons wonen.

Beide hebben we een gebroken relatie achter de rug en hebben we de liefde en het geluk bij elkaar gevonden.

We hebben zelf ervaren hoe moeilijk een relatie kan zijn, hoeveel er stuk kan gaan in je verbinding en liefde door omstandigheden en druk van werk, kinderen, problemen, familie of gebrek aan intimiteit en seksualiteit. Daarom hebben we gekozen om onze Stichting Levende Liefde helemaal te richten op relatie- en gezinscoaching.

Zelf hebben we ervaring met de uitdagingen van een samengesteld gezin, zowel door onze eigen gezin, als door de opleidingen die we gevolgd hebben en de begeleidingen die we mogen geven aan samengestelde gezinnen en relaties.

Ook met de vormen van autisme, NLD, A(D)HD etc, zijn we door ervaring en opleidingen mee bekend. Door deze extra zorg in een relatie en/of gezin, kunnen spanningen hoog oplopen. De druk door energietekort en spanningen van binnenuit of buitenaf is groot.

Onze grote passie is vooral preventief relaties en (samengestelde) gezinnen sterker maken door onze cursussen, workshops en intensieve programma’s. In overleg met jou is veel mogelijk. Als EFT relatie- en gezinscoach helpen we graag stellen en gezinnen.

Wij geloven dat de God die onze Maker is en relaties heeft uitgevonden, ook de antwoorden heeft op moeilijkheden, problemen en spanningen. Hoe je dat vertaalt in het leven van elke dag, voor alle specifieke situatie en relaties, is de uitdaging waar we jullie graag bij helpen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, om samen te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. linda@stichtinglevendeliefde.nl