top of page

Podcast serie! Houd me Vast

Deze Podcast serie gaat over ‘Houd Me Vast’ een prachtig versterkingsprogramma voor stellen die hun relatie een oppepper willen geven zonder therapie. Net als bij EFT relatiecoaching werkt ‘Houd Me Vast’ vanuit emoties, je behoeften en verlangens. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties. ‘Houd Me Vast’ laat jullie liefde en intimiteit weer groeien en opbloeien. Gun jezelf en je relatie deze boost!

In deze serie komen alle 7 sessies van het Houd me vast programma aan bod. Hierbij wordt je meegenomen in het programma. De sessies gaan in op onderwerpen zoals:

  • liefde en verbinding vergroten, hoe doe je dat?

  • (negatieve) patronen in je relatie doorbreken;

  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke onderwerpen te bespreken;

  • jullie intimiteit en seksualiteit een boost geven;

  • je relatie levendig houden, dat doe je zo!

  • Bonus: samen je geloof en de relatie met God versterken.
コメント


bottom of page