top of page

HOUD ME VAST

Logo Levende Liefde

ONTDEK DE KRACHT VAN VERBINDING:

HET ‘HOUD ME VAST’ RELATIEWEEKEND OP TERSCHELLING

9 - 11 MEI

€ 997 per stel

Een weekend weg met je geliefde, omgeven door de rustgevende natuur van Terschelling, klinkt als een droom. Maar wat als dit weekend jullie relatie een boost kan geven of zelfs transformeren?
 

In het Hemelvaartsweekend van 9 tot 11 mei 2024 nodigen wij, Gerjo en Linda Pasman van Stichting Levende Liefde samen met Jacoline Steegstra en Dolfi Debrot van Huwelijkstrainer, jullie uit voor een uniek ‘Houd Me Vast’ relatieweekend.
 

Voor slechts €997 per koppel, dompelen jullie jezelf onder in een ervaring die niet alleen jullie relatie verrijkt, maar ook een onvergetelijke herinnering creëert. 
 

WAAROM ‘HOUD ME VAST’?
 

Dit weekend is meer dan een uitje; het is een investering in je relatie. ‘Houd Me Vast’ is een training, gebaseerd op de bewezen methode Emotionally Focused Therapy (EFT), die focust op het versterken van emotionele banden. Het programma is ontworpen om jullie liefde en intimiteit te verdiepen, en biedt praktische tools om:

  • De liefde en verbinding in jullie relatie te vergroten.

  • Patronen te doorbreken die jullie relatie belemmeren.

  • Een veilige basis te bouwen voor het bespreken van moeilijke onderwerpen.

  • Jullie intimiteit en seksualiteit nieuw leven in te blazen.

  • Jullie relatie levendig en dynamisch te houden.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?

Het weekend omvat 8 interactieve sessies waarin jullie samen werken aan jullie relatie. Jullie verblijven in de schilderachtige Folkshegeskoalle op Terschelling, waar rust en natuur bijdragen aan een intieme en ontspannen sfeer. Inbegrepen zijn comfortabele overnachtingen, beide dagen een smakelijk ontbijt en lunch, allemaal in een setting die de romantiek en verbinding bevordert. 
 

WIE ZIJN WIJ?
 

Wij, Gerjo en Linda van Stichting Levende Liefde combineren onze passie met de expertise van Jacoline en Dolfi op het gebied van relatietherapie. Samen vormen we een team dat toegewijd is aan het versterken van relaties en het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor jullie groei. 
 

GUN JULLIE RELATIE DEZE UNIEKE ERVARING
 

Mis deze kans niet om jullie relatie te verrijken en samen een prachtig weekend te beleven. Reserveer nu jullie plek voor dit transformerende ‘Houd Me Vast’ relatieweekend. 
 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
 

Prijs: 997 per stel, inclusief verblijf van donderdag 15.00 uur tot zaterdag 17.00 uur, ontbijt en lunch.
 

Niet inbegrepen: boottocht naar Terschelling en diner.

Er is plek voor maximaal 10 stellen!
 

Data: donderdag 9 tot zaterdag 11 mei 2024

Op zaterdag stoppen we uiterlijk 16.00 uur, zodat je de laatste boot van 17.35 uur kunt halen. Natuurlijk kan je zelf jullie verblijf op Terschelling verlengen.

bottom of page