Houd Me Vast

‘Houd Me Vast’ is een prachtig versterkingsprogramma voor stellen die hun relatie een oppepper willen geven zonder therapie. Net als EFT werkt ‘Houd Me Vast’ vanuit emoties, je behoeften en verlangens. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties. ‘Houd Me Vast’ laat jullie liefde en intimiteit weer groeien en opbloeien. Gun jezelf en je relatie deze boost!

Nu met de extra module: ‘Met jou en God verbonden’.

Het ‘Houd Me Vast’ – programma bestaat uit acht sessie. De onderwerpen zijn onder meer:
  liefde en verbinding vergroten, hoe doe je dat?
   (negatieve) patronen in je relatie doorbreken;
  bouwen aan een veilige basis om moeilijke onderwerpen te bespreken;
  jullie intimiteit en seksualiteit een boost geven;
  je relatie levendig houden, dat doe je zo!
♥  Bonus: Samen je geloof en de relatie met God versterken.

Groepsopdrachten en -discussies ontbreken. Jullie gaan vooral samen aan de slag.

Houd Me Vast In Voorthuizen
We bieden het ‘Houd Me Vast’ programma ‘live’ aan in een weekend in Voorthuizen op de Veluwe (zie www.deijsvogel.nl). Je kunt op dit vakantiepark een (wellness) chalet boeken om er een weekend helemaal uit te zijn. Beide dagen starten we om 10.30 uur en stoppen we rond 16.00 uur. Op beide dagen is koffie, thee, lekkers en lunch inbegrepen. Deze weekenden verzorgen we voor 2-4 stellen (volgens de dan geldende maatregelen). Boek en werkboeken zijn inbegrepen.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021
Vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2021
Vrijdag 4 en zaterdag 5 februari 2022
Vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022
Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2022
(We kunnen ook het verblijf op dit vakantiepark de IJsvogel voor jullie verzorgen.)
Jaarlijkse terugkomdag zaterdag 8 januari 2022(online)

Houd Me Vast via Zoom
Als stel volg je het programma online. In onderling overleg maken we 3 afspraken van ca.1 uur via Zoom. Incl. alle filmpjes die jullie thuis voor de ZOOM-afspraak bekijken en (werk)boek.

Houd Me Vast in Texel
Ook bieden we de mogelijkheid om het ‘Houd Me Vast’ programma op Texel te volgen. In een luxe hotelsuite verblijven jullie en volgen het programma in een weekend bij Strandplevier Suites Texel zie: https://www.strandplevier.nl, op loopafstand van strand, zee en het binnenstadje van De Koog.

Live op Texel  in het weekend van:
Vrijdag 12 tot  zondag 14 december 2021
Vrijdag 21 tot zondag 23 januari 2022
Vrijdag 4 tot zondag 6 maart 2022

Wat eerdere deelnemers over het ‘Houd Me vast’ programma zeggen:

M: ‘Het negatieve patroon tussen ons is doorbroken, we begrijpen elkaar weer’
Roos: ‘We hebben meer inzichten in elkaars gedachten, doen en laten’
S: ‘Heel zinvol en toegevoegde waarde om nu eerder het patroon te herkennen en de relatie verder te optimaliseren’
Jan: ‘Ik weet nu de theorie achter een relatie en wat dit betekent voor onze relatie’
M: ‘Hoeveel is je relatie je waard?’
Esther: ‘Ik heb meer inzicht in onze relatie, pijnpunten, dialoog (negatief) en hoe we de verbinding kunnen vinden en vasthouden’
Willem: ‘Het heeft ons meer verbintenis en openheid opgeleverd’
Henk: ‘Het zorgt voor meer inzicht bij beiden en een gezondere relatie’
Rob: ‘Goed programma, gaat heel snel de diepte in. Je krijgt inzicht in waarom je soms zo heftig reageert’
R: ‘Ik heb inzicht gekregen in de pijnplekken uit mijn verleden’

Voor meer informatie of opgave stuur een mail naar linda@stichtinglevendeliefde.nl

Vanaf 1 januari 2020 vergoedt Pro Life zorgverzekeraar tot € 115,- per persoon per cursus per kalenderjaar voor leden die een Medium-, Large- of Extra Largepolis hebben bij Pro Life. Deze vergoeding is jaarlijks te gebruiken voor een (Pre)Marriage Course óf een cursus Houd me vast.